Jump to content
  • καταχωρήσεις
    9
  • σχόλια
    0
  • εμφανίσεις
    846

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG

CQ ZONE: 20
ITU ZONE : 28
IOTA : EU-049
GIOTA : NAS-002
Email: sz8xio@gmail.com

Καταχωρήσεις σε αυτό το blog

 

Tα αποτελέσματα των εκλογών της 15/01/2017

Μετά τα αποτελέσματα των εκλογών της 15/01/2017 το Νέο Δ.Σ του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Χίου διαμορφώνεται ως εξής: 1) Πρόεδρος Χαλιορής Γεώργιος SV8FCA
2) Αντιπρόεδρος Επιτροπάκης Νικόλαος SV8JTH
3) Γ. Γραμματέας Κουτσιβέτας Αθανάσιος SV4CEO/SV8
4) Ταμίας Τσουκαλάς Ματθαίος SV8JTT
5) Μέλος Καλλιμασιάς Γεώργιος SV8FCB
Αναπληρωματικός Ρικανιάδης Σταμάτιος SV8JTZ Για την Εξελεγκτική Επιτροπή 
1) Φιλιμάκης Φώτιος SV8GXW
2) Στρουμπής Χρήστος SV8GXT
Αναπληρωματικός Συριώδης Χαράλαμπος SV8FCP

Δημοσιεύτηκε απο: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΧΙΟΥ ΣΥ.Ρ.Χ

sy1awm

sy1awm

 

Υπενθύμιση Εκλογών

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 από 18:00 έως 21:00 θα γίνουν οι εκλογές στα γραφεία του ΣΥ.Ρ.Χ για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής επιτροπής. Παρακαλούνται όλα τα Μέλη του Συλλόγου μας να παρευρεθούν.

Δημοσιεύτηκε απο: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΧΙΟΥ ΣΥ.Ρ.Χ

sy1awm

sy1awm

 

Ανακοίνωση Εκλογών ΣΥ.Ρ.Χ

Ανακοίνωση Εκλογών ΣΥ.Ρ.Χ Μετά από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης καθορίστηκε ημερομηνία Εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής επιτροπής την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 από 18:00 έως 21:00. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στον Πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής Μαυρικάκη Νικόλαο ή ηλεκτρονικά στο sz8xio@gmail.com.
Καταλυτική ημερομηνία κατάθεσης αιτήσεων ορίζεται η Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017. Οι αιτήσεις για υποψηφιότητα έχουν σταλθεί στα email των Μελών του ΣΥ.Ρ.Χ, επίσης αιτήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε από τον Γραμματέα και τα Γραφεία του ΣΥ.Ρ.Χ κάθε Τετάρτη.

Δημοσιεύτηκε απο: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΧΙΟΥ ΣΥ.Ρ.Χ

sy1awm

sy1awm

 

Aegean VHF CONTEST 2016

Μετά από έναν χρόνο αποχής από τον διαγωνισμό , φέτος στο Aegean VHF Contest 2016 ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Χίου θα συμμετέχει με το διακριτικό του SZ8XIO. Το Σαββάτο 2 και την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016 θα είμαστε στην τοποθεσία Παναγία Δέσποινα στην βόρεια Χίο με QRA Locator KM28WN. Θα χαρούμε πολύ να ανταλλάξουμε επαφές στον αέρα με όλους.

Ευπρόσδεκτοι είναι όλοι, Ραδιοερασιτέχνες και μη. Για πληροφορίες στο email του ΣΥ.Ρ.Χ sz8xio@gmail.com , και στο Facebook. See you on the air ..73.. de SZ8XIO Team

Το πρώτο κλιμάκιο της ομάδας έφθασε στον προορισμό του.
Ξεκινάμε την εγκατάσταση των κεραιοσυστηματων μας για το φετινο Aegean Vhf Contest.
Καλή επιτυχία σε ολουςτους σταθμούς.

Δημοσιεύτηκε απο: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΧΙΟΥ ΣΥ.Ρ.Χ

sy1awm

sy1awm

 

Βράβευση του Συλλόγου μας για την συνδρομή του στον Ημιμαραθώνιο Χίου 2015.

Το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Χίου ευχαριστούν θερμά τον Σύλλογο Αθλητών Υγείας Χίου, για την βράβευση του ΣΥ.Ρ.Χ στην κοπή της πίτας τους. 
    Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο σας και εμείς σας δηλώνουμε ότι θα είμαστε πάντα κοντά σας για ότι μας χρειαστείτε.

Δημοσιεύτηκε απο: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΧΙΟΥ ΣΥ.Ρ.Χ

sy1awm

sy1awm

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΧΙΟΥ ΣΥ.Ρ.Χ

Ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Χίου (ΣΥ.Ρ.Χ), ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 1998, διοικείται από πενταμελές Δ.Σ. Με έσοδα που προέρχονται από συνδρομές και δωρεές αλλά και τις προσπάθειες των ίδιων των μελών του, έχει εγκαταστήσει στο όρος Προβατάς και σε υψόμετρο 830 m, έναν επαναλήπτηR0, καθώς και ένα Link στα UHF. Το Link στο 430.800 (77,0 Hz) με σύνδεση στο R1 της Πάρνηθας, συνδέθηκε με τον επαναλήπτη της Ε.Ε.Ρ μετά τη σύμφωνη γνώμη της και λειτουργεί αδιαλείπτως εδώ και αρκετά χρόνια βοηθώντας την ευαίσθητη επικοινωνία των συναδέλφων ραδιοερασιτεχνών των ακριτικών νησιών του βορειοανατολικού και κεντρικού Αιγαίου με την κυρίως Ελλάδα. O ΣΥ.Ρ.Χ σε συνεργασία με την ιεραρχία του Σ.Ε.Π. στη Χίο, βοηθάει κάθε χρόνο στη διοργάνωση του JAMBOREE ON THE AIR (JOTA) στο Προσκοπικό Κέντρο Μανάγρου στη Δυτική Χίο.
Επίσης λαμβάνει μέρος σε διάφορους Ραδιοερασιτεχνικούς διαγωνισμούς, προβάλλοντας το Νησί μας παγκοσμίως και συμμετέχει σε διάφορες εθελοντικές δράσεις των Εθελοντικών Ομάδων του Νησιού μας.

Τέλος είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα της Γ.Γ.Π.Π. και προσφέρει την συνδρομή του όπου του ζητηθεί με το Τμήμα Επικοινωνιών της Ομάδας Εκτάκτων Αναγκών που έχει συστήσει με μέλη του. Στόχος του ΣΥ.Ρ.Χ είναι να εποπτεύει κατά το μέτρο του δυνατού την τήρηση του Band Planτης IARU Region 1 και τη σωστή λειτουργία των υφιστάμενων Ραδιοερασιτεχνικών δικτύων. Ως ραδιοερασιτέχνες θεωρούμε υποχρέωσή μας να διευκολύνουμε κάθε Ραδιοερασιτεχνική δραστηριότητα στο Νομό μας φιλοξενώντας συναδέλφους, διαθέτοντας μηχανήματα και υποστηρίζοντας με κάθε πρόσφορο τρόπο τους αδειούχους Ραδιοερασιτέχνες.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ: ΠΡΟΕΔΡΟΣ:  ΧΑΛΙΟΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (SV8FCA)
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΦΙΛΙΜΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΣ (SV8GXW)
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΟΥTΟYΚΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (SV8FCU)
ΤΑΜΙΑΣ: ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ (SV8JTT)
ΜΕΛΟΣ:  ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (SV8JTH) ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:  ΡΙΚΑΝΙΑΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ (SV8JTZ) 


sy1awm

sy1awm

 

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΡΟΤΟΡΑ

Κατά τις τελευταίες εβδομαδιαίες συναντήσεις ο Χρήστος SV8GXT και ο Γιάννης SV8FCU πήραν "επ' όμου" την επισκευή του HY GAIN ρότορα που μας χάρισε ο Μπάμπης SV8FCP. Μπήκαν νέες μπίλιες στο ρουλεμάν, νέα καλώδια εντολών και νέες βίδες.  Επίσης ο πρόεδρός μας Γιώργος SV8FCA ανέλαβε την κατασκευή του controler το οποίο δεν υπήρχε στην κατοχή μας.  Καλορίζικος και "Γεια στα χέρια μας". De SZ8XIO Team

Δημοσιεύτηκε απο: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΧΙΟΥ ΣΥ.Ρ.Χ

sy1awm

sy1awm

×