Jump to content
Αναζήτηση σε
 • More options...
Βρείτε αποτελέσματα που ...
Εύρεση αποτελεσμάτων στα ...
Καλώς ορίσατε! Eπισκέπτης!

Ελάτε μαζί μας τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά μας. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να δημιουργήσετε θέματα, να απαντήσετε σε υπάρχοντα θέματα, και πολλά άλλα. Είναι επίσης γρήγορη και εντελώς δωρεάν, έτσι τι περιμένεις;

 • καταχωρήσεις
  10
 • σχόλια
  0
 • εμφανίσεις
  12.703

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG

ΓΡΑΦΕΙΑ : 1η είσ. ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ 67  (κτήριο αποθηκών Καπνού, έναντι ξενοδοχείου “Ελπίδα” είσοδος όπισθεν) 
2η είσ. ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ 45  (έναντι θύρας 4 γήπεδο Πανσερραικού με πάρκινγκ)  ΣΕΡΡΕΣ
Τ.Θ 1063 ΣΕΡΡΕΣ 62110 ΕΛΛΑΣ
E-MAIL : info[at]sz7ser.gr

Καταχωρήσεις σε αυτό το blog

sy1awm

vasilopita.jpg

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Ν. Σερρών , σε συνεργασία με την Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων  Νομού Σερρών,  προσκαλούν όλα τα μέλη και τους φίλους του SZ7SER ,στην παραδοσιακή κοπή της Βασιλόπιτας που θα γίνει την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017  και ώρα 18:30 μ.μ. στα γραφεία – εντευκτήρια του Συλλόγου Μεραρχίας 67, 2ος όροφος.

Η παρουσία σας θα είναι τιμή και χαρά για μας!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ QSO !

Για το ∆.Σ.                                                O  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                       

ΓΚΙΟΥΖΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                  SV7LNX

SV7BZF      

Δημοσιεύτηκε απο: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ Ν. ΣΕΡΡΩΝ                                                                    

sy1awm

15338694_1493738377320363_4996613771153943472_n.jpg

Το Δ.Σ και τα μέλη του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Ν. Σερρών σας εύχονται ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ , ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ με υγεία και ευημερία !!!

Δημοσιεύτηκε απο: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ Ν. ΣΕΡΡΩΝ

sy1awm


Χαιρετίζουμαι τον αγαπητό συνάδελφο και μέλος της ελεγκτικής επιτροπής του Συλλόγου Μπάμπη SV7QNV που αναχωρεί αύριο στην Τρίπολη για να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις προς την πατρίδα ! Μπάμπη σου ευχόμαστε όλοι Καλός Στρατιώτης, και γρήγορα πάλι κοντά μας ! ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ !!

sy1awm

poster_with_sponsors.jpg

Αγαπητοί συνάδελφοι, ο SZ7SER σαν συνδιοργανωτής του αγώνος 17ο Ραλύ Σπρίντ Σερρών της ΛΑΜΣ , θα καλύψει τις ανάγκες επικοινωνιών του αγώνος στις 26 Ιουνίου 2016. Οποιος συνάδελφος επιθυμεί να συμμετέχει , παρακαλείται να επικοινωνήσει με το Δ.Σ ή να βρίσκετε στην πλατεία Ελευθερίας στο γνωστό σημείο συνάντησης την 26η Ιούνη, Κυριακή ,στις 09.00 το πρωί, για να ανηφορίσουμε προς την Χρυσοπηγή. Λόγω της ιδιομορφίας του εδάφους θα χρησιμοποιηθούν 2 link ή εναλλακτικώς οι επαναλήπτες RU88 KAI R1 , και θα καλυφθούν η αφετηρία, ο τερματισμός καθώς και ενδιάμεσες θέσεις κριτών.

Για το Δ.Σ

Νικηφόρος Νίκος
SV7LNX

Δημοσιεύτηκε απο: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ Ν. ΣΕΡΡΩΝ

sy1awm

936159_10200633302208777_1651185039_n.jpg

Ο Σύλλογος Ραδιοερασιτχνών Ν. Σερρών , ανακοινώνει την προκήρυξη εξετάσεων υποψηφίων Ραδιοερασιτεχνών για την Α' Περίοδο 2016 . Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως προσέρχονται στα γραφεία του Συλλόγου Μεραρχίας 67 (παλιό καπνομάγαζο, έναντι ξενοδοχείου Ελπίδα) κάθε Τετάρτη 18.00 . Τελευταία ημερομηνία υποβολής δικαιολογητικών η 24η Μαίου. Ημερομηνία εξετάσεων 31η Μαίου 2016 .
Ο Σύλλογος θα διοργανώσει ημερίδες εκμάθησης.

Προκήρυξη Εξετάσεων υποψήφιων ραδιοερασιτεχνών 2016 Ιουνιος.pdf

Λοιπές πληροφορίες στο e-mail του Συλλόγου infosz7ser(at)gmail.com, και στα γραφεία του Συλλόγου.

Για το Δ.Σ

Νικηφόρος Νικόλαος
Γεν. Γραμματέας
SV7LNX

Δημοσιεύτηκε απο: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ Ν. ΣΕΡΡΩΝ

sy1awm

20613_10209269545033166_3636797683498905029_n.jpg

Αγαπητοί συνάδελφοι, την επόμενη Κυριακή 10 Απριλίου έχει την ανάβαση της Νιγρίτας.Η ΛΑΜΣ μας έχει βάλει στην αφίσα του Αγώνα ως συνδιοργανωτές!
Καλό θα είναι λοιπόν να πάμε όσοι παραπάνω μπορούμε.

Περιμένω τις δηλώσεις για να τους ενημερώσω μέχρι την Τετάρτη.
Για το ΔΣ του Συλλόγου
Μηνάς Ιωάννης
SV7OOL

Δημοσιεύτηκε απο: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ Ν. ΣΕΡΡΩΝ

sy1awm

Ο Σ.Ρ.Ν.Σ (SZ7SER)  είναι Σωματείο  μη  Κυβερνητικού  και  μη  κερδοσκοπικού  χαρακτήρα  με έδρα  τις Σέρρες .  Ο Σύλλογος   χρησιμοποιεί  το  διακριτικό  γνώρισμα  “ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ  Ν. ΣΕΡΡΩΝ  ” “Σ.Ρ.Ν.Σ.”  για  την  Ελλάδα  και  “RADIO  AMATEURS  ASSOCIATION OF SERRES  “R.A.A.S”  για  το  εξωτερικό.

‘Εχει σαν σκοπό:

Τη διάδοση του Ραδιοερασιτεχνισμού στη περιοχή των Σερρών.

Τη διατήρηση και προώθηση του θεσμού του Ραδιοερασιτεχνισμού στα πλαίσια των νόμων της χώρας και τα διεθνή καθιερωμένα, και την επιτήρηση της ορθής χρήσης των επαναληπτών (Repeaters),

Την εκπροσώπηση των μελών της Ένωσης ενώπιον των  Ελληνικών Αρχών  και  άλλων Ενώσεων.

Την εκπαίδευση των υποψηφίων Ραδιοερασιτεχνών της περιοχής των Σερρών στα Ραδιοερασιτεχνικά θέματα και την ανιδιοτελή χρήση του ασυρμάτου.

Την δια αναμεταδοτών και λοιπών συστημάτων ασυρμάτου, επικοινωνία μεταξύ των μελών και τη συνδρομή προς την Πολιτεία, ιδίως σε περιπτώσεις κινδύνου και εθνικής ανάγκης (σεισμοί, πλημμύρες, πυρκαγιές, ατυχήματα κ.α.).

Ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ν. Σερρών  ιδρύθηκε την Άνοιξη του 1993 από 21 ιδρυτικά μέλη  και αναγνωρίστηκε με την υπ. Αριθ  28/1993  απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Σερρών.

Διοικείται από πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέγεται ανά διετία από τη Γενική Συνέλευση των Τακτικών Μελών.

sz7ser-298x300.jpg

Έχει σαν μέλη της Ραδιοερασιτέχνες που διαμένουν ή κατάγονται από τον Νομό  Σερρών , και όχι μόνο .

Τα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου απαριθμούνται σήμερα σε Διακόσια ενενήντα (290). Τα  μέλη του προέρχονται από κάθε εργασιακό χώρο της κοινωνίας μας. Περιλαμβάνονται επιστήμονες, γιατροί, διασώστες  καθώς επίσης και ιερείς.

Ο Σύλλογος βρίσκετε σε στενή συνεργασία με τον Δήμο Σερρών τον οποίο βοηθάει εθελοντικά σε διάφορες εκδηλώσεις του, καθώς επίσης και με τις υπηρεσίες της Νομαρχίας (ΠΣΕΑ) σε περιπτώσεις Εκτάκτου Ανάγκης. Κατόπιν μεγάλου αγώνα κατάφερε να του χορηγηθεί στέγαση, μέσα απο την ιδέα της εθελοντικής Ομάδας ενταγμένης στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας με αριθμό μητρώου 5/2008 της Γ.Γ.Π.Π του υπουργείου Εσωτερικών.

Αγωνιώδες προσπάθειες από τον Σύλλογο έγιναν και θα γίνονται , προκειμένου να επιτευχθούν  οι στόχοι μας  και  να υπερασπίσουμε   την ιδέα που υπηρετούμε :

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ

HAM  =  HELPING ALL MANKIND

(ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ)

ΕΙΝΗΝΗ – ΦΙΛΙΑ – ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ – ΠΡΟΣΦΟΡΑ –

Η συλλογική προσπάθεια των μελών θα συνεχισθεί , και περιμένει στήριγμα για να σταθούν επάξια οι Αξίες μας εκεί που πρέπει .

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Πρόεδρος : Γκιουζέλης Γεώργιος,  SV7BZF
Αντιπρόεδρος : Κανακάρης Συμεών,  SV7LPL
Γ. Γραμματέας : Νικηφόρος Νικόλαος,  SV7LNX
Ταμίας : Τσίτος Δημήτριος,  SV7OPS
Μέλος : Μηνάς Ιωάννης ,  SV7OOL
Αναπληρωματικό Μέλος : Αραμπατζής Θωμάς SV7LOP

EΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Πρόεδρος : Νατσής Πέτρος , SV7LNF
Μέλος : Ματζίρης Απόστολος, SV7OPE
Μέλος : Σταμπόλλογλου Χαράλαμπος, SV7QNV
Αναπληρωματικό Μέλος : Δαραβίγκας Χρήστος , SV7LND

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ Ν. ΣΕΡΡΩΝ
Τ.Θ 1063
ΣΕΡΡΕΣ 62110
ΕΛΛΑΣ
 
ΓΡΑΦΕΙΑ : 1η είσ. ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ 67  (κτήριο αποθηκών Καπνού, έναντι ξενοδοχείου “Ελπίδα” είσοδος όπισθεν) ,  2η είσ. ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ 45  (έναντι θύρας 4 γήπεδο Πανσερραικού με πάρκινγκ)  ΣΕΡΡΕΣ
 
E-MAIL : info[at]sz7ser.gr

sy1awm

Ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ν. Σερρών καλεί όλα τα μέλη του όπως παραστούν στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών , την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016 και ώρα 19:00 στα γραφεία του συλλόγου Μεραρχίας 67 , με θέματα :

1. ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
2. ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015, ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΙΚ. ΕΤΟΥΣ 2016
3. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
4. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Παρακαλούνται όλα τα μέλη να παραβρεθούν στην Συνέλευση του Συλλόγου. Σε περίπτωση μη απαρτίας των μελών , η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016 την ίδια ώρα, στον ίδιο τόπο.
Αγαπητέ Συνάδελφε ! Είναι υποχρέωσή μας η προσωπική μας παράσταση και συμμετοχή στο Μέγιστο Διοικητικό Όργανο του Συλλόγου, την Γενική Συνέλευση των μελών. Συμμετέχουμε ενεργά και αποφασίζουμε όλοι μαζί για το μέλλον του Συλλόγου που αγαπάμε, και την Ραδιοερασιτεχνική ιδέα που πρεσβεύουμε. Ενημερωνόμαστε για το σύνολο των διεργασιών που έγιναν, που θα γίνουν, και διαδραματίζουμε ΟΛΟΙ μαζί την πορεία του.

Για το Δ.Σ

Νικηφόρος Νίκος
SV7LNX

Δημοσιεύτηκε απο: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ Ν. ΣΕΡΡΩΝ

×
×
 • Create New...