Jump to content
Αναζήτηση σε
 • More options...
Βρείτε αποτελέσματα που ...
Εύρεση αποτελεσμάτων στα ...
Καλώς ορίσατε! Eπισκέπτης!

Ελάτε μαζί μας τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά μας. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να δημιουργήσετε θέματα, να απαντήσετε σε υπάρχοντα θέματα, και πολλά άλλα. Είναι επίσης γρήγορη και εντελώς δωρεάν, έτσι τι περιμένεις;

 • καταχωρήσεις
  2
 • σχόλιο
  1
 • εμφανίσεις
  986

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG

Τα γραφεία του ΣΥΡΜΑ είναι ανοικτά κάθε Τετάρτη απόγευμα,από τις 19.00 έως τις 22.00.
Η διεύθυνση είναι Ικονίου στην συμβολή της με την οδό Μεγ. Αλεξάνδρου,στη Νέα Ιωνία
Τηλ. επικοινωνίας: 6945-886306

Καταχωρήσεις σε αυτό το blog

sy1awm

Μετά την εκλογή του νέου Δ/Σ της ΕΕΡ και ανάληψη των καθηκόντων του προέδρου Γιάννη Τράικου SV1GE ζητήθηκε από τον Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Μαγνησίας (ΣΥ.Ρ.ΜΑ.) να αναλάβει την διοργάνωση μιας ραδιοερασιτεχνικής συνάντησης των Δ/Σ των συλλόγων της βορείου Ελλάδος με το προεδρείο της ΕΕΡ. 
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Απριλίου στο αμφιθέατρο του Τμήματος Χωροταξίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Βόλο με την συμμετοχή των εκπροσώπων εννέα συλλόγων της βορείου Ελλάδος και κύριο θέμα την δημιουργία ενός πολυπόθητου διαύλου μόνιμης επικοινωνίας της ΕΕΡ και των περιφερικών ραδιοερασιτεχνικών συλλόγων της Ελλάδος για την επίλυση πολλών προβλημάτων που ταλανίζουν τον χώρο του ραδιοερασιτεχνισμου.
Η ΕΕΡ (http://www.raag.org) εκπροσωπεί τον ραδιοερασιτεχνισμό της Ελλάδος στην παγκόσμια ραδιοερασιτέχνικη κοινότητα.

Δημοσιεύτηκε απο: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

sy1awm

12106825_10206785322607824_869072705395893613_n.jpg

Ο ραδιοερασιτεχνισμός στο Νομό Μαγνησίας είναι μια ιστορία που άρχισε πολύ καιρό πριν. Τόπος με πλούσιο παρελθόν στη ναυτιλία και κατ’ επέκταση στην χρήση ραδιοσυχνοτήτων για τις επικοινωνιακές ανάγκες αρχικά, αντιμετώπισε τους Μαρκόνι και εν συνεχεία τους ραδιοερασιτέχνες, σαν αναπόσπαστο κομμάτι του.
Ο αριθμός των παθιασμένων με την εκπομπή μεγάλωνε ολοένα και πιο πολύ και η παρέα αισθανόταν την ανάγκη να αποκτήσει ένα πρόσωπο που να είναι αναγνωρίσιμο κι από τον υπόλοιπο κόσμο που ίσως και να μην καταλάβαινε την κατά περίπτωση προσφορά του ραδιοερασιτέχνη.

Θέματα όπως:
- η απόσταση από τα κέντρα αποφάσεων,
- η έλλειψη άμεσης ενημέρωσης όλων των ραδιοερασιτεχνών της περιοχής για θέματα που τους απασχολούσαν,
- η έλλειψη της εκπροσώπησης σε επίπεδο Νομού,
- η διαφορετικότητα των αναγκών του Νομού μας καθώς και
- η ανάγκη ενισχύσεως της φωνής μας μέσα από τη συσπείρωση, μας οδήγησαν στην ανάγκη να απλώσουμε το δικό μας ″ΣΥ.Ρ.ΜΑ″.

Έτσι με την υπ’ αριθμόν 646/2005 απόφαση του Πρωτοδικείου Βόλου ιδρύθηκε στο Βόλο σωματείο με την επωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ», εν συντομία «ΣΥ.Ρ.ΜΑ.», και καταχωρήθηκε στο βιβλίο αναγνωρισμένων σωματείων του Πρωτοδικείου Βόλου με αριθμό 1980/2-2-2006.
Ο Σύλλογος έχει σκοπό μη κερδοσκοπικό και συγκεκριμένα τη διάδοση με κάθε νόμιμο μέσο της ραδιοερασιτεχνικής τηλεπικοινωνίας, καθώς και τη συμμετοχή στην πολιτική προστασία σε θέματα εκτάκτων αναγκών. 

Η ραδιοερασιτεχνική επικοινωνία έχει ως σκοπό την αυτοδιδασκαλία, την αλληλοεπικοινωνία, την τεχνολογική έρευνα και την τηλεπικοινωνιακή υποστήριξη επιχειρήσεων βοήθειας σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης και καταστροφών που διεξάγεται από ερασιτέχνες, δηλαδή από πρόσωπα κατάλληλα εξουσιοδοτημένα που ασχολούνται με τη ραδιοηλεκτρική τεχνική αποκλειστικά για προσωπικό σκοπό και χωρίς οικονομικό όφελος.

Στο Σύλλογο μπορούν να γίνουν μέλη όσοι ενδιαφέρονται για τη διάδοση των ηλεκτρονικών εφαρμογών και της επικοινωνίας μέσα από ραδιοσυχνότητες, με μόνη προϋπόθεση να έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους. Όποιος επιθυμεί να γίνει μέλος του Συλλόγου πρέπει να υποβάλει σχετική αίτηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου προσυπογεγραμμένη τουλάχιστον από δύο μέλη του Συλλόγου. 

Ο Σύλλογος διοικείται από επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέγεται ανά διετία από την Γενική Συνέλευση των μελών του.

×
×
 • Create New...