Jump to content

ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

  • καταχωρήσεις
    7
  • σχόλιο
    1
  • εμφανίσεις
    1.991

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΕΥΧΟΣ


sy1awm

794 εμφανίσεις

13522023_841572182642781_4394907033182500299_n.jpg

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΕΥΧΟΣ (ΙΟΥΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ Νο.126) ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ 

Στο τεύχος αυτό, δημοσιεύουμε το Δεύτερο Μέρος της ΣΟΥΠΕΡ ΙΔΙΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ για ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ !!!

ΑΥΤΟNΟMΗ ΕΝΕΡΓΕΙA ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 
Το περιοδικό Ραδιοτηλεπικοινωνίες κυκλοφορεί το καλοκαιρινό τεύχος της χρονιάς, με το Β' και σημαντικότερο Μέρος της ΣΟΥΠΕΡ ΙΔΙΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑΣ που ξεσήκωσε τους αναγνώστες, προσελκύοντας παράλληλα ακόμη περισσότερους σε μια ιδιαίτερη επανάσταση και αντίδραση ενάντια στη μόλυνση του περιβάλλοντος και τα ενεργειακά και οικονομικά προβλήματα της σημερινής εποχής.

:) ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ: 
Ικανοποιημένοι στο έπακρο λοιπόν από τη θετική αντίδραση των αναγνωστών, μπροστά στο θαύμα που ονομάζεται ΑΙΟΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, σας παρουσιάζουμε με υπερηφάνεια τη συνέχεια της πολύ αποδοτικής, ιδιοκατασκευασμένης ανεμογεννήτριας που -ΝΑΙ- μπορεί να σας εξοικονομήσει ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ, ως πηγή αυτόνομης ενέργειας, συμβάλλοντας έτσι θετικά στην ποιότητα της ζωής σας. 
Αφού παρακολουθήσετε προσεκτικά λοιπόν, βήμα-βήμα, τη συναρμολόγηση της ανεμογεννήτριας, με όλες τις απαραίτητες κατασκευαστικές πληροφορίες και σχεδιαστικές απεικονίσεις, ζήστε κι εσείς μαζί μας την πρώτη δοκιμή και την ανάρτησή της, εμπειρία που αναμφίβολα θα σας προδιαθέσει να πάρετε κι εσείς τη μεγάλη απόφαση για την ολοκλήρωση αυτής της τόσο ιδιαίτερης και αναντικατάστατης κατασκευής !

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & ΗΧΟΣ: 
Ένα ενδιαφέρον, ιστορικό-αναδρομικό άρθρο σχετικά με την ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ του ποιοτικότερου ΗΧΟΥ και πιο συγκεκριμένα μια αντιπαράθεση μεταξύ λυχνίας και τρανζίστορ, που θα σας ταξιδέψει από το χθες μέχρι το σήμερα, μέσα από την πορεία σχεδιασμού και κατασκευής ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ ήχου, με πολύτιμες πληροφορίες και βιώματα που θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις σας.

:) ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ: 
Η τεχνική ανάλυση και ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ελικοειδούς ΚΕΡΑΙΑΣ, με βασικό χαρακτηριστικό την ελλειπτική πόλωση και τη λειτουργία της στην περιοχή των VHF και UHF. Με εύκολο και απλό τρόπο υπολογισμού και κατασκευής καθώς και επεξηγηματικά σχεδιαγράμματα που θα σας βοηθήσουν να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα και να το απολαύσετε στο έπακρο !

:) ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ: 
ΚΕΡΑΙΑΣ ΒΡΑΧΕΩΝ DOUBLE BAZOOKA θα σας αποκαλύψει τα κρυφά χαρίσματα της ομοαξονικής γραμμής, την ευκολία αλλά και την άψογη απόδοση. Μαζί με μια μικρή αλλά ενδιαφέρουσα αναδρομή στο στρατιωτικό παρελθόν και σχεδιαγράμματα, θα κατανοήσετε εύκολα όλο το κατασκευαστικό κομμάτι των αξιόλογων αυτών κεραιών.

:) ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ: 
Απολαύστε ακόμα μια ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΡΑΙΑΣ, μέσα από ένα άρθρο που αποκαλύπτει ποια είναι τελικά η πραγματική αντίζηλος των YL... Η κατευθυνόμενη κεραία βραχέων, η beam των φτωχών Maria Maluca, θα αναστατώσει αναμφίβολα και το δικό σας σπίτι ! Πανεύκολη-απλή-οικονομική-αποδοτικότατη-κατάλληλη για Dxing !!!
Γνωρίστε την καλύτερα μέσα από σχέδια, φωτογραφίες, ιστορικές αναφορές και ένα βιωματικό άρθρο... με όλες τις ζουμερές λεπτομέρειες που θα σας κάνουν να την αγαπήσετε κι εσείς !!!

ΕΠΙΣΗΣ,ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΜΑΣ ΤΕΥΧΟΣ...

► Νέες παραλαβές: DX & ΚΑΡΤΕΣ 
από το Eurobureau του Σ.Ε.Ρ.
► Ραδιοερασιτεχνικά νέα, δρώμενα και εκδηλώσεις...
► Οδοιπορικό από το HamFest Βέροιας 2016...
► Το 3ο Μέρος της νέας εξεταστικής ύλης
κατηγορίας (SV)...
► Αγγελίες Μεταχειρισμένων...

Κυκλοφορεί στα Περίπτερα... Μ Η Ν Τ Ο Χ Α Σ Ε Τ Ε !!!
Δείτε την τηλεοπτική διαφημιστική καμπάνια του περιοδικού στην ΕΡΤ1, κατά τη διάρκεια του EURO 2016 ! ! !

Ευχόμαστε σε όλους μας τους αναγνώστες☼ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ με ξεκούραση και ποιοτικό, ευχάριστο χρόνο και φυσικά... εξοικονόμηση ενέργειας που όλοι μπορούμε να κάνουμε πραγματικότητα, διαβάζοντας προσεκτικά το κύριο άρθρο και πιστεύοντας στις δυνατότητές μας και τη δύναμη του Θεού του Ανέμου !!!

Ραντεβού το Σεπτέμβρη στο ΗΑΜΦΕΣΤ της Λάρισας !!!
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ACTION PRESS
ΑΡΤΑΚΗΣ 70-72
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ - 171 24
ΤΗΛ: 210-9733445, 212 213 0000
ΦΑΞ: 212 213 0001 
EMAIL: infodesk@actionpress.gr

0 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Eπισκέπτης
Προσθέστε ένα σχόλιο ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...