Jump to content
Αναζήτηση σε
 • More options...
Βρείτε αποτελέσματα που ...
Εύρεση αποτελεσμάτων στα ...
Καλώς ορίσατε! Eπισκέπτης!

Ελάτε μαζί μας τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά μας. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να δημιουργήσετε θέματα, να απαντήσετε σε υπάρχοντα θέματα, και πολλά άλλα. Είναι επίσης γρήγορη και εντελώς δωρεάν, έτσι τι περιμένεις;

ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

 • καταχωρήσεις
  7
 • σχόλιο
  1
 • εμφανίσεις
  1.721

ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΑΡΤΙΟΣ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016

RD124.jpg

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν την άνοιξη και προσπαθώντας να ενσωματωθούμε με την όμορφη αυτή εποχή, σας προτρέπουμε να ξεφυλλίσετε το νέο μας τεύχος και να αφήσετε λίγο στην άκρη έννοιες και προβλήματα της καθημερινότητας...
Σε αυτό το τεύχος, παρουσιάζουμε την “έξυπνη” τεχνολογία, με προϊόντα και εφαρμογές που έχουν κυριολεκτικά ξεφύγει από το συνηθισμένο και αναμφίβολα θα σας συναρπάσουν, είτε ασχολείστε με το χόμπι των ασύρματων ραδιοτηλεπικοινωνιών, είτε όχι. 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Η τεχνολογία, η πληροφορική και τα ηλεκτρονικά έχουν παίξει το ρόλο τους και σε αυτό που ονομάζουμε “χρήμα” και μέχρι χθες, απεικονιζόταν μονάχα στη μορφή κερμάτων ή χαρτονομισμάτων. Σήμερα, το ΧΡΗΜΑ γίνεται και ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ, έχει αξία και “βαπτίζεται” BITCOIN...
Τι γνωρίζετε για τους σύγχρονους “χρυσοθήρες” και πώς μπορεί κάποιος να λάβει μέρος στο παιχίδι της εξόρυξης ; 
Σας παρουσιάζουμε ένα νέο τρόπο συναλλαγών που φαίνεται ότι ήρθε από το... μέλλον και που μέχρι τώρα, λίγοι τολμούν να επιλέξουν !

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Στο χώρο του ραδιοερασιτεχνισμού και των επαγγελματικών ραδιοεπικοινωνιών, η χρήση ψηφιακών διαμορφώσεων για φωνή και μεταφορά δεδομένων, φαίνεται να ανθεί και να εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς. Σας παρουσιάζουμε τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ SDR ΔΕΚΤΗ με ψηφιακές δυνατότητες και αυτοματοποιημένη αποδιαμόρφωση ψηφιακών modes !

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Όπως πάντα, υπάρχουν και σε αυτό το τεύχος οι σελίδες που αφιερώνονται αποκλειστικά στους λάτρεις των ηλεκτρονικών κατασκευών.
 
Μια πολύ απλή κατασκευή, χάρη στην οποία θα απολαύσετε τη σιγουριά της εκπομπής & λήψης, με την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΡΑΙΑΣ ΛΟΥΠΑ για τους 144-146MHz (2m), για την ύπαιθρο και όχι μόνο !

Επιθυμείτε κι εσείς 12 αξιόπιστα Amper/13.8Volt, για την τροφοδοσία των VHF/UHF πομποδεκτών σας αλλά και τους πειραματισμούς σας ;
Αν ναι, ακολουθείστε την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟΥ που σας προτείνουμε πάνω σε προσχεδιασμένη πλακέτα PCB και καλή επιτυχία ! 

Αν προβληματίζεστε με ποιον τρόπο θα προσθέσετε μια επιπλέον κεραία εξ αιτίας οικονομικών και τεχνικών λόγων, τότε, η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΥ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΚΕΡΑΙΑΣ 6 ΘΕΣΕΩΝ, ενδεχομένως να προσφέρει και σε εσάς την τέλεια λύση !Ακολουθήστε βήμα-βήμα συμβουλές, οδηγίες, σχέδια και... πρόβλημα ουδέν !

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗ
Η παρουσίαση του επαγγελματικού πομποδέκτη TYTERA MD-380 που υποστηρίζει ψηφιακές και αναλογικές επικοινωνίες, θα σας εκπλήξει με τις δυνατότητες που διαθέτει, συνδυάζοντας ποιότητα ήχου και προσιτή τιμή. 

ΕΠΙΣΗΣ, ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ:
Στο BUREAU του Συλλόγου Σ.Ε.Ρ., υπάρχουν QSL ΚΑΡΤΕΣ στο όνομά σας που σας έχουν σταλεί από το EUROBUREAU !!!
Εάν δείτε το όνομά σας στις λίστες που δημοσιεύουμε στο παρόν τεύχος... Ελάτε να τις παραλάβετε ! 
Αναλυτικοί Πίνακες Συχνοτήτων για ΑΝΑΜΕΤΟΔΟΤΕΣ - ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ - ΡΑΔΙΟΦΑΡΟΥΣ
Το οδοιπορικό της Χειμερινής Ραδιοσυνάντησης HAMFEST - BAZAAR 2015 από τον Σ.Ρ.Ε.,στο μοναδικό ραντεβού του χειμώνα.
Όλες οι πραγματικές ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ της νέας ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΥΛΗΣ για την απόκτηση Ραδιοερασιτεχνικού Πτυχίου, Κατηγορίας 10 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Eπισκέπτης
Προσθέστε ένα σχόλιο ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...