Jump to content

Ραδιολέσχη Φλώρινας

  • καταχωρήσεις
  • σχόλια
  • εμφανίσεις

Νέο Δ.Σ. της Ραδιολέσχης Φλώρινας από 18 Οκτωβρίου 2017


Από τις εκλογές που έλαβαν χώρα την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017, προέκυψε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και η νέα Εξελεγκτική Επιτροπή της Ραδιολέσχης Φλώρινας για το διάστημα 2017-2019.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο εκλέχθηκαν κατά σειρά οι εξής :
Πρόεδρος :
Μπάλλιος Κώστας (SV2EZO)
Γενικός Γραμματέας : Στυλιάδης Κώστας (SV2AVK)
Ταμίας : Σταματιάδης Θωμάς (SV2RWO)
Αντιπρόεδρος : Βοζινίδης Σίμος (SV2FAF)
Μέλος : Μπάλλιος Σωτήρης (SV2EZR)
Τεχνική Υποστήριξη : Μπάλλιος Κώστας (SV2EZO) και Βοζινίδης Κώστας (SV2FAV)

Δημοσιεύτηκε απο: Ραδιολέσχη Φλώρινας

0 Σχόλια

Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Προσθέστε ένα σχόλιο ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Create New...